Posts tagged ‘Papa’

07/10/2014

TVSH: NO COMMENT

Vizitën e Papës e ndoqa si shumë të tjerë në televizionin shqiptar. Meqë televizioni italian i dha pamjet e nisjes për në Shqipëri, me komentet e rastit, me ndihmën e telekomandës e të antenës satelitore kalova pak më vonë në TVSH.

read more »

Advertisements
10/09/2014

DËGJIMI SI SHENJË NDERIMI

Papa Françesku-TimeVizitat e Papës kanë gjithnjë aspekte festive, kremtuese e ceremoniale, që varen nga një sërë motivesh: rëndësia e figurës së tij në rang botëror, rrallësia me të cilën zhvillohen, liturgjia që ia shoqëron aktivitetet, vëmendja mediatike globale, e të tjera si këto, ku vend të veçantë zë pa dyshim gëzimi i besimtarëve katolikë. Siç është njoftuar nga media, Papa Françesku vjen në Shqipëri në shtatorin e këtij viti.

read more »

10/05/2014

MISTERI I FLAMURIT TEK PAPA

Papa-Françesku-foto-ne-media-shqiptareDisa ditë më parë një lajm kurioz, ose më saktë një fotolajm, qarkulloi në mediat shqiptare. Bëhej fjalë për fotografinë e Papa Françeskut me flamurin shqiptar në qafë. Fotografia është pa dyshim shumë e bukur dhe ngazëlluese për ne shqiptarët, aq më tepër që gjendet në krahët e një prej Papëve më karizmatikë e më të dashur të të gjitha kohërave. Mirëpo lajmi na erdhi nga mediat në mënyrë misterioze, dhe në tis misteri ka mbetur deri më sot.

read more »