Posts tagged ‘Kryeministri shqiptar dhe RAI’

03/09/2015

RAMA NË AGORÀ

Kryetari i Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë, Edi Rama, mori pjesë sot në mëngjes në emisionin televiziv italian të RAI3 me titull “Agorà”.

read more »