Posts tagged ‘film për fëmijë’

17/07/2017

TOMKA DHE SHOKËT E TIJ

Filmi “Tomka dhe shokët e tij”, me regjinë e Xhanfize Kekos (1977), e ka shenjuar brezin tim në mënyrë të pashlyeshme. E jo vetëm moshatarët e mi. Po përse vallë ky film vazhdon të ndiqet edhe sot nga fëmijët shqiptarë?

read more »

Advertisements