Posts tagged ‘emigrantët dhe racizmi’

19/01/2017

YLBERI ËSHTË MË I BUKUR

ylberiLajmi për baristin shqiptar, që nuk punëson kamerieren afrikane, sepse ka shumë racistë në Torino, është nga ato lajme që nuk të lënë indiferent.

read more »

Advertisements