Nisma

Prezantimi i librit “Il sogno italiano” (Ëndrra italiane), me autor Ylljet Aliçka, do të zhvillohet të enjten 20 prill 2017, ora 18.00, në via Marianna Dionigi 59, Roma.

Programin e aktivitetit mund ta shkarkoni këtu.

———————————————————————————————————————

Quali politiche migratorie a 20 anni dalla tragedia della Kater i Rades sul canale di Otranto
28 mars 2017, Cnel, Viale David Lubin, Roma.
Programin e konferencës mund ta shkarkoni këtu.
—————————————————————————————————————
– “20 VJET EMIGRACION SHQIPTAR NË ITALI. Të dhëna, përsiatje, njerëz, politika dhe perspektiva të ardhshme
Rando Devole

Rando Devole

Ky është titulli i Konferencës së organizuar nga INAS, RAT, AGORÀ e FAI CISL, që u zhvillua në Tiranë, më 2 mars 2012, ora 9.00 – 17.00, në mjediset e Universitetit Mesdhetar të Shqipërisë, Blv. Gjergj Fishta, nr. 52.

Konferenca u organizua nën patronazhin e Ambasadës italiane në Tiranë dhe të Ministrisë së Punës, çështjeve sociale dhe shanseve të barabarta. Rando Devole mbajti një kumtesë të posaçme për emigracionin shqiptar në Itali.

Programin e plotë të konferencës “20 vjet emigracion shqiptar në Itali” mund ta shkarkoni këtu.

– Prezantimi i DOSSIER STATISTICO IMMIGRAZIONE 2015, Romë 29 tetor 2015.

Programin e konferencës e gjeni këtu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s