PENSIONET E MIGRANTËVE SHQIPTARË

Revista mujore “Confronti” ka botuar shkrimin tim me titull “Nel limbo previdenziale. Gli albanesi in Italia” (Në limbon e pensioneve. Shqiptarët në Itali) që flet për problemin e pensioneve të migrantëve shqiptarë.

Confronti“, për shkak të emergjencës shëndetësore, si ndihmë për ta kaluar sa më mirë dhe këndshëm periudhën e vetizolimit, ka vendosur që lexuesit ta shkarkojnë falas numrin e prillit 2020 në formatin PDF (klikoni këtu: http://ow.ly/AWIk50z0S7w). Treguesin e lëndës mund ta konsultoni më poshtë.

Përfitoj nga rasti për të falënderuar posaçërisht drejtorin e revistës Claudio Paravati dhe Beskida Aliaj, drejtuesen e Patronato Inas Cisl Albania.

%d bloggers like this: