Archive for February, 2020

20/02/2020

DY HERË TË HUAJ

Romani “Due volte stranieri” (Dy herë të huaj) i shkrimtares Ismete Selmanaj Leba u kushtohet të gjithë emigrantëve që u është dashur të ikin nga vendi i vet. Në fakt, plot emigrantë, në një mënyrë ose një tjetër, mund të pasqyrohen në faqet e librit. Kemi të bëjmë me histori emigrantësh, ose më mirë me shumë histori emigrantësh, që sillen qark ngjarjeve të dy shoqeve, që për arsye të ndryshme e lënë pas atdheun dhe shkojnë në Itali.

read more »